Ervaringen

Mailconsult

Zeer prettig en deskundig contact!

2 jaar geleden (2019) contact gezocht met Ilse in verband met uitblijven zwangerschap. Via via werden we getipt om met Ilse contact op te nemen en wat was het, het waard! Erg laagdrempelig en prettig verloopt nog steeds het contact.

Er was geen medische redenen waarom de zwangerschap zou uitblijven. Ilse heeft door middel van een uitgebreid vragenlijst en een check list gericht op de levensstijl, tips en adviezen gegeven. Met aanvulling in supplementen en voedingsadviezen, kon ik aan de slag. Zeer prettig was en is nog steeds het contact met Ilse. Ilse is deskundig en heeft altijd een tip of brengt door haar positieve drijfkracht, moed.

Het is fijn om met Ilse te kunnen praten over een onderwerp waar veel onduidelijkheid over is, maar ook zeker het luisterend oor wat Ilse telkens gaf. Inmiddels zijn we in oktober 2021 trotse ouders geworden en Ilse blijft betrokken. Zowel lichamelijk als mentaal heeft Ilse veel betekend!

Ervaring van

Susan

Mailconsult

Juiste puzzelstukje in onze zoektocht

Sinds de geboorte van onze dochter zijn we ons eigenlijk pas écht bewust gaan bezighouden met gezondheid.

Het voedingsadvies van Ilse bleek precies één van de juiste puzzelstukjes in onze zoektocht! Het is fijn dat Ilse uitgebreide achtergrondinformatie geeft, en haar advies staat bomvol met praktische handvaten waar je zelf mee verder kunt.

Op deze manier is ons vertrouwen gegroeid dat we het immuunsysteem van onze dochter (en van onszelf!) zo goed mogelijk op natuurlijke wijze kunnen ondersteunen en versterken. Dit sluit ook goed aan bij onze keuze om op een bewuste, alternatieve manier te vaccineren

Ervaring van

Anne

Mailconsult

Kinderwens

Omdat wij een kinderwens hebben willen wij graag gezond ‘beginnen’ voor we zwanger worden.

Ilse kwam ik tegen omdat ik haar tegen moest komen. Meteen had ik in de gaten dat ze erg veel kennis heeft van de preconceptie fase, de zwangerschap en de fase daarna. Ze wist veel te vertellen over hoe belangrijk het is om al vóór dat je zwanger wordt te beginnen met het slikken van bepaalde supplementen en om bepaalde voedingspatronen te veranderen.

Ik vroeg Ilse om advies wat ik het beste kon doen om een gezonde zwangerschap te krijgen. Middels een uitgebreide vragenlijst kreeg ik via de mail advies op maat voor de preconceptie fase. Het is duidelijk uitgelegd en heel uitgebreid bekeken.

Ik wil Ilse bedanken voor deze kennis omdat wij zo hopelijk alleen maar meer onze grote droom in vervulling kunnen laten gaan. Het is erg aan te bevelen als je een kinderwens hebt!

Ervaring van

Een vrouw met kinderwens

Mailconsult

Hormonen

Na mijn zwangerschap bleven mijn hormonen schommelen waar ik veel last van had, daarbij wilde mijn gewicht ook nog niet echt minder worden.

Bij de baby massage gaf Ilse aan dat ze ook voedingsadvies gaf.
Na een paar dagen toch Ilse een bericht gestuurd. Meteen kreeg ik reactie en mocht ik een vragen lijst invullen en snel daarna ontving ik haar voedingsadvies speciaal gericht op mijn klachten.

Inmiddels ben ik een aantal weken verder en zit ik weer lekker in mijn vel en mijn gewicht is ook weer aan het zakken!
Zo fijn om meer gezond, biologisch en vooral lekker te eten!

Ervaring van

Sandra

Mailconsult

Voedingskeuze & Oorontsteking

Ik heb voedingsadvies ingewonnen bij Ilse voor mijn zoontje van 10 maanden oud, omdat ik vragen had over een verantwoorde introductie van vast voedsel die verder gaat dan de standaard adviezen.

Ik heb goede handvaten gekregen om gevarieerde, gezonde maaltijden voor mijn zoontje te bereiden zodat ik hem een goede basis mee kan geven.

Ook kon ik na afloop aankloppen bij Ilse met vragen die ik nog tegenkwam en tips bij de oorontsteking die mijn zoontje kreeg. Met deze hulp heft hij de ontsteking kunnen overwinnen zonder de inzet van medicatie. Dankjewel, Ilse!

Ervaring van

Elske

Mailconsult

Blaasontsteking

Voor onze dochter van 8 jaar met meerdere blaasontstekingen in een jaar tijd, hebben we contact opgenomen met Ilse. We zochten naar oplossingen voor ons meisje, om de blaasontsteking te bestrijden zonder een antibiotica kuur in te hoeven zetten.

Ilse heeft voor haar de mogelijkheden uitgezocht en kwam met een aantal natuurlijke opties. We kregen een uitgebreid verslag met informatie, werkwijze van de producten en linken waar we konden bestellen. Producten waar geen ‘troep’ in zit. Dat was precies waar we naar op zoek waren.

Voor onze dochter was het fijn dat ze hiervoor niet langs hoefde te komen en voor ons fijn dat we gericht geholpen werden.

Het contact was laagdrempelig, de informatie kundig en in begrijpbare taal voor ons. Binnen een paar dagen was onze dochter klachten vrij. Super bedankt Ilse!

Ervaring van

Kim

Mailconsult

Preconceptie

Onze wens voor een tweede kindje wil maar niet lukken. 
Ik belde Ilse omdat ik wist dat ze iets met voeding deed, we raakte in gesprek bleek Ilse ook iets voor preconceptie te kunnen betekenen.

 Middels een uitgebreide uitleg via de mail, heeft Ilse een plan van aanpak voor me geschreven. Een aantal punten wist ik zelf al, maar zeer veel punten waren zeer leerzaam. 

Nu ben ik beetje bij beetje mijn voeding aan het aanpassen. Het heeft tijd nodig, hopelijk snel een positief resultaat.

Ervaring van

Suzanne